Allmänlydnad

För hundar från 6 månader och uppåt. Denna kurs för er som gått valp, nybörjarkurs eller motsvarande och vill träna vidare. Vi fortsätter att arbeta med grundövningar för en god allmänlydnad. Vi kommer också att fokusera på övningar och aktiviteter som syftar till att skapa en bra relation och ett gott samarbete mellan dig och din hund. Mer detaljerad information skickas med kallelse innan kursstart.

För hundar från 6 månader och uppåt.

Förkunskaper: Denna kurs för er som gått valp- eller nybörjarkurs och vill träna vidare. Vi fortsätter att arbeta med grundövningar för en god allmänlydnad. Vi kommer också att fokusera på övningar och aktiviteter som syftar till att skapa en bra relation och ett gott samarbete mellan dig och din hund. Mer detaljerad information skickas med kallelse innan kursstart.

OBS Nya Datum: 5/10, 12/10, 19/10, 26/10, 2/11, 9/11
Tid: 18.00-19.30