Skotträning på klubben

Planering skotträning Lerums Brukskhundklubb

Gäller fram till 2023-06-15

• Det kan dyka upp aktiviteter på klubben som ska ges företräde, då stryks den skotträningsdagen.
  • Var och en skall vid förhinder att leda skotträningen, på eget initiativ, kontakta någon av reserverna eller, i andra hand, byta dag med någon av de andra.
  • Var och en av oss (den som ska leda skotträningen) påminner om träningen på klubbens facebook sida, senast dagen innan. Även när dagen stryks pga annan klubbaktivitet.
Lördagar 11.00 Namn

Reserver:
Yvonne
Katrin

• Var och en skall vid förhinder att leda skotträningen, på eget initiativ, byta dag med någon av de andra.
  • Var och en av oss (den som ska leda skotträningen) påminner om träningen på klubbens facebook-sida, senast dagen innan. Likaså om schemalagd träning blir inställd av aktivitet som har företräde.

På tisdagar får inte skotträning ske, men på torsdagar kl 18-22 kan skott förekomma, liksom på lördagar kl 11-14.

Lerums BK vapenansvarig: Svenne Sundberg

Platsliggning