Agility – kontaktfältskurs

Tycker din hund att det är lättare att hoppa över kontaktfälten på agilityns balanshinder än att trampa på dom? Vet du inte riktigt hur du ska träna för att lära hunden hur den ska göra? Vill du ha inspiration till att komma vidare med systematisk kontaktfältsträning? Då passar den här dagskursen perfekt!

Kicki Kárpáti kommer till Lerums brukshundklubb vid två tillfällen och lär oss hur vi ska lära våra hundar korrekta beteenden på kontaktfälten. Hon kommer gå igenom olika varianter (fokus på “running contact” och “stoppande”) som kan tränas in på de olika hindertyperna. Kicki är utbildad agilityinstruktör, auktoriserad tävlingsledare och förutom att hon håller kurser tävlar hon själv aktivt ända upp till SM-nivå med sina egna hundar!  

Kursen passar dig som har testat på agility och som vill få inspiration i att komma vidare med träningen av hundens beteende på kontaktfälten. Vid varje tillfälle finns det plats för fyra ekipage med hund vilket ger utrymme för mycket träning och tid för individuell feedback. Vi har också plats för ett antal observatörer som deltar utan hund.

När: 18 maj eller 18 juni (välj datum)

Tid: 10-15 med paus 12-13

Kostnad deltagare med hund: 900 kr
Kostnad deltagare utan hund: 300 kr