PROVA PÅ BRUKS

MÅL: Lära sig grunderna i olika grenar i bruks

FÖRKUNSKAPER: Inga förkunskaper krävs

PLATS:  På LBK samt på annan plats i skogen.
Tillgång till bil är ett måste, samt att hunden kan sitta och vänta i den när det inte är er tur.

Datum: Måndagar 19 augusti, 2 september, 16 september och 30 september

Tid: 18:00 – 20:00

Antal deltagare: 5 st

Pris: 1500:- samt medlemskap på Lerumsbrukshundsklubb

Instruktör: Git Jering Har du några frågor kan du maila till git@nullalfahundcenter.se

För er som inte känner Git
Git har i dagsläget mer än 50 cert i sökhundsgruppen, tagna med fem olika hundar.
Det meriter hon är mest stolt över är en SM vinst i sök och titlar som årets Sökhund & Årets Brukshund.
Samt den svåraste utmaningen av alla, två genomförda SM med en otroligt svårarbetad hund med en 7 placering som bäst. Git har kvalat till åtta SM och deltagit i sju, senast 2017.
Tävlat Elit spår med två hundar, uppflyttad Elit med två till. Tränat spår även med alla sina ”rena” sökhundar för nöjets och kunskapsutvecklingens skull. Totalt utbildat 8 stycken egna hundar i spår.
Har tränat rapport med två hundar men aldrig tävlat.
Uppletande ingår i samtliga grenar.

Välkomna med er anmälan.

Anmäl dig här=>