Att äga hund

Vad har man egentligen för skyldigheter som hundägare? Och vad har vi egentligen för ansvar gentemot vår hund? Och vad är det för policys och regler som vi bör följa och ta hänsyn till i vårt dagliga liv med hunden, i vardagen och när vi aktivt tränar dem? Och har man som hundägare egentligen några rättigheter?!

Svaren på dessa frågor samt en del annat bjuder vi på under föreläsningen på Lerums Brukshundklubb den 1 december klockan 18.30 – 20.30.

Föreläsningen vänder sig till alla oss hundägare som och som vill veta mer om vilka lagar och regler och vilket ansvar vi som hundägare bör förhålla oss till. En nyttig kunskap att ha med sig!
Vi går igenom de regler och policys som gäller i vardagen men lyfter även fram de regler som särskilt gäller dem som tränar och är aktiva med våra hundar.

Föreläsningen har sitt ursprung i SBK:s policydokument ”Policy för hundhållning och vår relation till hunden vid uppfostran, utbildning och träning” men också från teoriutbildningen för att få tävlingslicens (skyddshund) men har modifierats något.

Föreläsare är Svenne Sundberg som är f d. polis och hundförare.

Medverkar gör också Olle Bergström, LBK.

Varmt välkomna!
Det kommer självklart att finnas lite god fika!

Anmälan görs till lena.svenne@nullhotmail.com

Hälsningar Utbildningsgruppen