Agility – Fortsättning

Kursen pågår

Har du gått en grundkurs i agility med din hund och sugen på att utveckla era kunskaper? Då är denna kurs perfekt. Under kursen kommer vi att fokusera på handling (att styra hunden mellan hindren med hjälp av kropp och röst) för att på smartaste sätt lösa olika hinderkombinationer*. Vi kommer också att jobba en del med motivation och självständigt utförande av hindren.

Målet med kursen är att veta hur du kan ta dig an enklare banor på det sätt som passar bäst för just dig och din hund!

Förkunskaper: För att vara med på kursen ska ekipaget ha grundläggande kunskaper i agility (motsvarande en grundkurs) och kunna ta flera hinder efter varandra. Hunden behöver också kunna vara lös och arbeta runt andra ekipage. För att få ut mest av kursen är det bra om hunden kan grundfärdigheter som att stanna kvar och komma på inkallning.

* Vi kommer huvudsakligen arbeta med hopphinder, tunnlar, däck och slalom.

Datum: Tisdagar kl 18:00-19:30, 6 tillfällen med start 23 augusti.
Samtliga datum: 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 27/9

Pris: 1500:- + medlemskap i Lerums Brukshundklubb.

Instruktörer: Anna Söderblom och Johanna Jacobsson Ekberg

Till anmälan =>