Felmeddelande

• Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (rad 6541 av /www/webvol14/7l/0vnqrou8fp83w2p/lerumsbk.se/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (rad 394 av /www/webvol14/7l/0vnqrou8fp83w2p/lerumsbk.se/public_html/includes/common.inc).

200-lappen är ett erbjudande från Lerums energi.

Vid byte av elleverantör till Lerums energi (och välj Lerums bk) ger de ett föreningsbidrag till LBK på  200 kronor rakt in i klubb-kassan!

Sponsorhuset

Genom att handla produkter och tjänster via dem kan klubben tjäna lite pengar.

.