Varma drycker

Är du ofta på klubben och fikar? Det finns numera ett "kaffekort". Kortet gäller ett år från inköpsdatum och kostar 400 kr. Kortet är personligt och innebär att du inte behöver betala för varje enskild kopp med kaffe, te eller choklad som du dricker.

Styrelsen uppskattar det jobb som många lägger ner och detta är ett sätt att visa uppskattning till dom som ofta är på klubben och fixar med saker. Vi tror också att alla dessa pratstunder som sker på klubben över en kopp kaffe gynnar klubben i stort.

Rent praktiskt går det till så att man swishar 123 313 14 89 eller betalar in 400 kr på klubbens Bankgiro 5224-2583. Märk din inbetalning med "kaffekort". Kassören sammanställer sedan en lista som sätts upp i köket på klubben. Man får inget kort att ha i fickan.

Vi utvärderar detta under 2018 och faller det väl ut så fortsätter vi säkert med det framöver.