Ny larmoperatör på klubben

Den 11/5 kommer vi byta larmbolag på klubben till Securitas Direct. Det är pga. bristande service och väldigt höga kostnader från leverantören vi har haft.
I och med det kommer det ske en del arbete och byte av utrustning och rutinen för att larma av kommer ändras.

Ni kommer ha kvar era nycklar men när man har låst upp dörren får man slå sin kod på dosan innanför dörren. Man kan välja att ha en tagg/bricka om man inte vill slå kod (till självkostnadspris, ca 100 kr).
Vi behöver därför komma i kontakt med alla som har en nyckel i dagsläget. Du som har en nyckel behöver kontakta mig med vilken kod (4 siffror) du vill ha samt om du önskar en tagg/bricka. Maila mig på ordforande(@)lerumsbk.se

Vi kommer även inventera vilka som har en A-nyckel. För att få ha en A-nyckel krävs det att man är sitter i styrelsen, är domare, tävlingsledare, instruktör, sekreterare, aktiv inom Trivsel/RUS/Anläggning eller dyl. Det är alltså en nyckel man har under samma period som man har sitt mandat/uppdrag. När man stiger av det uppdraget så får man istället en B-nyckel. Om du vet med dig att du har en A-nyckel men inte har ett uppdrag hos klubben får du gärna skriva med det i mailet så ordnar vi att du får en B-nyckel istället.

För att få ha en nyckel krävs det självklart ett medlemskap i Lerums Brukshundklubb.

Vi kommer framöver att kunna administrera koderna via Securitas Directs hemsida vilket ökar säkerheten och kontrollen på vem som har tillgång till våra lokaler.

Summering:

1. Du kan efter larmbytet 11 maj således ej använda din nyckel utan kod/tagg till att larma av med. Alltså öppnar du med nyckel och inte larmar av med kod/tagg, går larmet!

2. Maila ordförande vilken kod du vill ha, om du vill ha en tagg samt om du behöver byta till B-nyckel