Lerums Energi vår nya sponsor

Vi har ingått ett avtal med dom som innebär att vi får give-aways, priser, vi har möjlighet till att tjäna pengar samt att dom ska undersöka om vi kan byta och förbättra belysningen på klubben!
I utbyte får dom synas på valfria events klubben håller och genom att vi marknadsför 200-lappen!
200-lappen är ett erbjudande Lerums Energi har till medlemmar inom Lerum Energis leveransområde. Man kan välja att byta till dom och vid bytet anger man att man vill lämna ett föreningsbidrag till Lerums Brukshundsklubb så får klubben 200 kronor rakt in i klubb-kassan! Perfekt bidrag i dessa corona-tider
Lerums Energi är ett lokalt elbolag med 100% förnybar energi. Dom ägs av kommunen och all vinst återinvesteras i lokala verksamheter, såsom vår klubb.
Mer information finns att hitta på www.lerumenergi.se/Elhandel och det ligger även informationskort på klubben.
Vi är glada att ha inlett vårt samarbete med dom och hoppas och tror att det kommer gynna klubben under 2020 (och framåt)!
Mer information om erbjudanden och bidrag kommer löpande