Information från Studiefrämjandet

Hej,
Hoppas allt är så bra med er som möjligt i dessa underliga och röriga tider. Jag tror att alla vi som håller kurser, deltar i träningar eller på andra sätt håller det ”normala” rullande gör en viktig insats just nu, inte minst för att hålla modet uppe. Dock måste vi såklart tänka på säkerheten och smittspridningen och som hjälp i detta har folkhälsomyndigheten tagit fram en riskbedömningsmall att använd, denna mall skall användas i all verksamhet som uppbär stöd av någon folkbildningsorganisation. Nu tror jag de flesta av er fått denna eller liknande mall av er förening sedan tidigare och jag är övertygad om att ni gör ett fantastiskt jobb med dessa frågor, så ta detta som en liten extra hjälp på vägen.

Vi på studiefrämjandet gör just nu ett arbete för att bättre kunna hjälpa er som vill flytta hela eller delar av era kurser/utbildningar till distans, är det så att ni vill ha hjälp eller uppslag kring detta är det bara att höra av er. Likaså står vi till förfogande med utskrifter av presentationer och power points som normalt visas men nu kanske måste delas ut när utbildningar hålls utomhus.

Ta hand om er så hörs vi!
Mattias Wahle
Folkbildningssamordnare