Registrera medlemskap

Första medlemsåret betalar du medlemsavgiften direkt till Lerums Brukshundklubb. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.Har du några frågor kring medlemskap och medlemsavgifter skickar du enklast ett e-postmeddelande till vår kassör (kassor@lerumsbk.se). Inbetalning av medlemsavgift sker till Lerums Brukshundklubbs plusgiro 187629-1.

Ange personnumret med dina fyra sista siffror (ååååmmdd-xxxx)
Om du registrerar ett familjemedlemskap måste du ange medlemsnumret för huvudmedlemskapet. Är du medlem i SBK via en annan lokalklubb måste du ange ditt medlemsnummer i SBK. Är du medlem i en rasklubb måste du ange ditt medlemsnummer i rasklubben.
Vi är mycket tacksamma om vi kan få en e-postadress som vi kan nå dig på när vi har information att sända från klubben. Vi använder e-postadresser för eget bruk inom klubben.
Om du vill lämna ytterligare någon information kan du fylla i den här