Rallygänget i Falkenberg

I lördags, den 30 juli, var flera i rallygänget på Falkenbergs bk och tävlade i rallylydnad. Det var enormt många anmälda och sex ringar var igång samtidigt! Som framgår av fotot hade vi det trivsamt och fikade tillsammans medan vi väntade och hejade på varandra.
Och resultaten lät inte vänta på sig! Stig och Oskar fick godkänt, kvalificerande, resultat i nybörjarklassen, Agneta och Penny debuterade i mästarklassen och fick också godkänt resultat. Ann-Margret med Viggo och Anita med Muffin fick också godkända resultat och bägge ekipagen blev uppflyttade till mästarklassen!
Nu planerar vi för fullt för klubbens första rallylydnadstävling, som vi ska genomföra på kvällen onsdagen den 17 augusti. Vi har enbart nybörjarklass denna första gång och 29 ekipage är anmälda. Alla är varmt välkomna att titta och heja på deltagarna!
Vid pennan
Anita Skoglund
På fotot syns Penny (matte Agneta är bakom kameran), Muffin med dottern Cilla ligger i buren inne i tältet, Anita, Stig med Oskar i förgrunden samt inte minst Birgitta med Maja som hejarklack. Ann-Margret och Viggo fastnade inte på bilden men är inte långt borta.