Klubbstugan & planerna

Klubbstugan

Klubbstugan är till för klubbens medlemmar. Vår ambition är att det skall vara en trevlig och gemytlig samlingsplats. För att ambition skall bli verklighet måste vi alla som nyttjar klubbstuga bidra till att den är en trevlig plats. Tänk på att plocka undan porslin efter dig och vid behov sopa av golvet.

Hyra av klubbstugan

Både medlemmar och icke medlemmar kan hyra klubbstugan för att ordna egna aktiviteter, till exempel valpträffar eller rashundsträffar. Om du är intresserad skall du kontakta sekreterare Helene Christiansen för mer information.

Egen nyckel till klubbstugan

Det finns möjlighet att erhålla nyckel till stugan, mot en depositionsavgift, så att man kan komma åt alla faciliteter. Guld värt i höstrusk och vintertid när man mot all förmodan kan vara ensam på klubben. För att erhålla en egen nyckel till klubbstugan kontaktar du ledamot Agneta Ahlgren.

Gräsplanerna

Lerums Brukshundklubb har fantastikst fina gräsplaner. De är stora och välskötta, perfekt för dig som vill träna med din hund oavsett om det är för att deltaga i SM eller för att kontakt med din valp. Ett omfattande dräneringsjobb är gjort som gör planerna användbara även när vädret inte är det bästa. Gräsklippningen sköts av en entreprenör.

Hinder och annan utrustning

På planerna finns hinder, koner, apportbockar och annan utrustning. Det som står framme får du använda i din träning. Lydnadshindren plankor blir snabbt förstörda om de får ligga på marken. Hjälp oss därför att se till att alla plankorna sitter i hindren när de inte används.

Tänk också på att unga hundar som inte växt klart kan skadas sig för livet på en del av de mer avancerade hindren avseeda för agility och bruks. Om du är osäker fråga någon om råd.

Belysning

För att möjliggöra träning under höst, vinter och sena kvällar är alla klubbens planer belysta. Belysningen tänder du själv, det sitter en timer till vänster om dörren på stora klubbstugan.

Toaletter

Finns tillgängliga. Vänligen lämna hundar utanför.