Lerums Brukshundklubb styrelse 2017

Stig Olsson
Tel: 0704-206014
E-mail: ordforande@lerumsbk.se

Är idag en nöjd pensionär. Arbetat inom Polisen i nästan femtio år. Har under den tiden bland annat varit hundförare i elva år.
Har numera en Schapendoes, Oskar fyra år; och en Yorkshireterrier, Maja två år. Tävlar i Rallylydnad med Oskar och är uppflyttad till fortsättningsklass.
I övrigt tränar vi lydnad, spår och sök. Maja tränar mest Rallylydnad men även spår.

Min förhoppning som ordförande är att kunna förvalta förtroendet och leda klubben till ännu djupare gemenskap och en ljus framtid.

Vice ordförande
Malou Åhman
E-mail: viceordforande@lerumsbk.se
Tel.: 0708864705

Vice ordförande och senior i klubben. Har hållit på med hund i många år, tränat och tävlat lydnad och bruks. Min nuvarande hund, border collien Q-la, är ett 4-årigt yrväder som älskar det mesta, inte minst att jobba – både i sök och spår. Att ha en hund som Q-la, som både är en härlig familjehund och en positiv och bra tävlingshund, är fantastiskt roligt.

För närvarande är jag, förutom att vara med i styrelsen, sammankallande i tävlingssektorn.

Sekreterare/Webbmaster
Helene Christiansen
E-mail: sekreterare@lerumsbk.se
Tel.: 0702444224

Mitt namn är Helen Christiansen har varit med i klubben sedan 2007 och suttit i styrelsen nästan lika länge. Till vardags arbetar jag heltid som sjuksköterska. Har en dobermanhane på drygt två år som jag tränar lydnad, bruks och IPO med. I familjen finns även en lagotto på 10 år och en jaktgolden på snart två. Så huvudsysslan på fritiden är hund.

Är engagerad i tävlings- samt trivselsektorn. Utöver det är jag tävlingsledare i bruksgrenarna samt för IPO. Brinner för att få en trivsam klubb.

Kassör
Mikael Nord
E-mail: kassor@lerumsbk.se
Tel.: 0706-664415

Har en schäferhund från Försvarsmakten som heter Fredman, han är certifierad patrullhund inom Hemvärnet. Tränar och tävlar mest de moment som tillhör Patrull.
Vi gillar att vara i skogen och jobba med specialmomenten, tyvärr så brinner vi inte för lydnadsplanen på samma sätt. Favoriten är långa spår med syfte att träna uthållighet samtidigt som vi har kul tillsammans.
När tillfälle ges ger vi oss gärna ut med vår Kickbike och kör barmarksdrag.

Ledamöter

Nyckelansvarig: Agneta Ahlgren
E-mail: ​agneta.ahlgren@hotmail.se
Tel: 0736-604694

Medlem i styrelsen ett par år. Har också uppdrag i utbildningssektorn.Tillhör de dagledigas skara. Tränar med Penny, min fantastiska australian shepherd, som redan blivit 7 år.
Vi tränar och tävlar i  lydnad, rally och nosework.

Kenneth Persson
E-mail: kennebon@hotmail.​com
Tel: 0705-911557

Maria Alfredsson
E-mail: gusalf@telia.com
Tel: 0706-525843

I mitt hem finns det två st Holländska Hederhundar som jag tränar mot IPO ..BSL..Bruks. Hundar har funnits med i uppväxten men inte lika självklart som hästarna va.. stallhundar blev det:) Med något tappert försök med en kurs på brukshundklubben... När jag köpte min första egna hund blev det en Långhårig Schäfer sen blev det några stycken...
Sålde av dom sista hästarna 2006/07 kanske...och då började jag försöka träna lite hund och jag kan nu några år senare konstatera att dom stora djuren va betydligt lättare och få ordning på Hahaha!!
Men hundarna ger en så mycket att man bara kämpar på fast soffan å pralinerna drar ibland:)

Jag  har varit med i styrelsen något år och är med i trivselsektorn.

Suppleanter

Ulla Wessman
E-mail: ulla.wessman@telia.com
Tel.: 0736283564

Viktoria Larsen
E-mail: vickan_nimbus@hotmail.com
Tel: 0704-484015

Sitter med i styrelsen sedan ca 3 år tillbaka, är även med i utställningssektorn.
Hos mig bor det en miniatyrbullterrier på 7 år, en cane corso tik på 4 och en cane corso pojk på snart 2 år.
Vi tycker om att spåra, köra uppletande, lite utställning men framförallt att träna och tävla i nosework.
Utbildad nosework instruktör.