Välkomna att se vårt kursutbud på sidan med aktuella kurser.

Vårt mål är att starta kurser på våren och hösten, med viss aktivitet även under sommaren.

För att gå kurs hos oss behöver du vara medlem i SBK, annan rasklubb eller hundungdom. Samt ett medlemskap i Lerums brukshundklubb, se info om medlemskap.

När du anmält dig till kurs vänta på PM från kursledaren innan du betalar in avgiften för kurs och medlemskap. Enligt SBK ska hunden ha godkänd vaccination för att gå kurs.

För information, klicka på kursen du är intresserad av så kommer enbart den upp. Vill du anmäla direkt väljer du " jag vill anmäla till kurs" efter aktuell kurs.

Utöver anmälningsavgift till kurserna behöver man också vara medlem i Lerums BK. I kursavgiften ingår en klubb t-shirt. Kursavgiften betalas till klubbens bg: 5224-2583.

Var noga när du fyller i dina uppgifter i anmälan framför allt mailadressen