Bli medlem

Välkommen till Svenska Brukshundklubben! Utveckla dig tillsammans med din hund - vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

Registrera medlemskap gör du här.

Alla hundar är välkomna

Alla hundar är välkomna hos oss, oavsett ras!

Som medlem i Lerums Brukshundklubb får du och din hund tillgång till ett brett utbud av hundkurser både inom vardagslydnad och tävling/bruks.

Välkomstbrochyr

Ordinarie medlemskap

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.
Årsavgift 730:- kronor.

Familjemedlemskap

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).
Årsavgift 350:- kronor.

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlem är mellan 7 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett. Läs mer på www.shu.se.
SHU erbjuder egna verksamheter, som oftast hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben.
​Årsavgift 300:- kronor.

Medlem i flera lokalklubbar

Om du är fullbetalande medlem i SBK via någon annan lokalklubb betalar du endast lokal avgift i Lerums BK.
Årsavgift 350:- kronor

Medlem i rasklubb

Om du är fullbetalade medlem i någon rasklubb enligt SBK´s definition för brukshundar betalar du endast lokal avgift.
Årsavgift 350:- kronor.

Medlemsavgift

I medlemsavgiften till Lerums Brukshundklubb ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt.

Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter.

I avgiften ingår, förutom tillgång till klubbens anläggningar, kursverksamhet mm, sex nummer av tidningen Brukshunden.

Första medlemsåret betalar du medlemsavgiften direkt till Lerums BK. Andra året får du en avi från förbundskansliet som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.

Inbetalning till Lerums Brukshundklubb görs på Bankgiro 5224-2583 (nytt konto, oktober 2017).

Registrera medlemskap gör du här.