UTSTÄLLNING 2018

Utställning 26 maj 2018. 155 hundar av olika raser, från fyra månader till veteraner över åtta år.

Domare Ageneta Doverholt och Carina Jonsson.

Best in Show, BIS
Vuxen hund: Engelsk springer spaniel "Peasblossom Shadow". Ägare Christina Wahlgren och Christina Boije, Sävedalen.

Valp: Stor Xoloitzcuintle "Xolomania Europa". Ägare Åsa Gyllenglimma, Torslanda.

Veteran: Korthårig Chihuahua "Bramver's Super Honey Hunt" (14 år). Ägare Sofia Lewin, Göteborg.

Barn med hund vanns av Filippa Kruse, Stenkullen med hunden Lisa, en Rhodesian Ridgeback.

Beställ klubbkläder

Nya klubbkläder togs fram hösten 2018 och de första har börjat dyka upp på klubben. Det är tryck på både fram och baksida. För tillfället har vi t-shirt, hoody (luva) och half-zip (kortare dragkedja) men det går att beställa andra plagg om man önskar. Klicka på bilderna nedan för att öppna ett nytt fönster i större storlek.

Vi lagerför tröjor i svart men andra färger går att beställa. Dessa beställningar samlas ihop och skickas månadsvis för att uppnå miniminivå hos leverantören.

Betalning via Swish när man får kläderna.

Rallytävling september 2017

Lite blandade bilder från vår rallytävling, nybörjare och mästarklass, två klasser vardera.