UTSTÄLLNING 2018

Utställning 26 maj 2018. 155 hundar av olika raser, från fyra månader till veteraner över åtta år.

Domare Ageneta Doverholt och Carina Jonsson.

Best in Show, BIS
Vuxen hund: Engelsk springer spaniel "Peasblossom Shadow". Ägare Christina Wahlgren och Christina Boije, Sävedalen.

Valp: Stor Xoloitzcuintle "Xolomania Europa". Ägare Åsa Gyllenglimma, Torslanda.

Veteran: Korthårig Chihuahua "Bramver's Super Honey Hunt" (14 år). Ägare Sofia Lewin, Göteborg.

Barn med hund vanns av Filippa Kruse, Stenkullen med hunden Lisa, en Rhodesian Ridgeback.

Rallytävling september 2017

Lite blandade bilder från vår rallytävling, nybörjare och mästarklass, två klasser vardera.

Tröjbeställning

Klubbtröjor

Nu kan du beställa T-shirts med klubbens tryck. Provexemplar hänger i klubbstugan. Storlekar XS-XXL (Barnstorlekar går att beställa 90/100-150/160) Färg och tryck se bilder och exemplaren som hänger i stugan.

Nr 1.orange       2.Grön      3.Grå         4.Lime       5.Blå        6.Rosa    7.Röd

Du kan beställa via formuläret här på hemsidan, eller formuläret som finns vid tröjorna i klubbstugan. Pris 100 kr.