Hur blir man medlem?

Det finns två alternativ och det beror på om du redan är medlem i SBK eller inte.

Inte medlem i SBK?
Då registrerar du ditt medlemskap på denna LÄNK
Medlemskapet registreras direkt hos SBK.

Är du redan medlem i SBK alternativt vill anmäla familjemedlemskap?
Då behöver du bara betala lokal klubbavgift till Lerums Brukshundklubb.

• Maila ditt namn, personnummer (ÅÅÅÅMMDDXXXX) och SBK-medlemsnr till kassor@lerumsbk.se
  • Sätt in 350 kr på klubbens BG 5224-2583 och märk inbetalningen med namn och SBK-medelmsnr

Räkna med minst en vecka innan medlemskapet är klart.

Information till nya medlemmar finns här LÄNK

-----------------------------------------------------------------

Medlemskap - vilka varianter finns det?

Ordinarie medlemskap

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.
Årsavgift 750:- kronor.

Familjemedlemskap

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).
Årsavgift 350:- kronor.

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlem är mellan 7 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett. Läs mer på www.shu.se.
SHU erbjuder egna verksamheter, som oftast hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben.
​Årsavgift 300:- kronor.

Medlem i flera lokalklubbar

Om du är fullbetalande medlem i SBK via någon annan lokalklubb betalar du endast lokal avgift i Lerums BK.
Årsavgift 350:- kronor

Medlem i rasklubb

Om du är fullbetalade medlem i någon rasklubb enligt SBK´s definition för brukshundar betalar du endast lokal avgift.
Årsavgift 350:- kronor