Medborgarskolan

Här finns en länk till Medborgarskolans grundläggande utbildning för cirkelledare.
Den går i dagsläget en gång i månaden, och varar i två timmar.

Medlemsmöte 2021-09-09, digitalt,

Styrelsen bjuder in till medlemsmöte torsdag den 9/9 2021 kl. 19:00.
Mötet kommer ske digitalt via Zoom.
Anmäl dig via mail innan mötet så kan vi skicka länken till dig.

Ny larmoperatör på klubben

Den 11/5 kommer vi byta larmbolag på klubben till Securitas Direct. Det är pga. bristande service och väldigt höga kostnader från leverantören vi har haft.

SKK hundsmuggling

Skriv under uppropet mot hundsmuggling och massimport

Belysning på appellplan

Vi kommer att få en ny belysningstolpe på appellplan bakom våra småstugor. Arbetet planeras starta i slutet på denna vecka. Vi hoppas ni står ut med att det blir lite krångligt under tiden.

Medlemsmöte 31 juli 19:00

Några punkter för beslut på dagordningen:
- IGP plan
- "framåtsändadegubbar" (för brukset)
- staket

Lerums Energi vår nya sponsor

Vi har ingått ett avtal med dom som innebär att vi får give-aways, priser, vi har möjlighet till att tjäna pengar samt att dom ska undersöka om vi kan byta och förbättra belysningen på klubben!

Ny Tävlingsmall för våra tävlingsekipage

Nu finns en ny tävlingsmall för tävlingsekipage för nedladdning under fliken tävling/tävlingsekipage

Information från utskottet för avel och hälsa​.

Information från utskottet för avel och hälsa. I den mycket speciella situation som vi befinner oss i nu så är det mycket som inte är sig likt, och förutsättningarna ändras från dag till dag.