Info från SBK nov 2017

SBK Utskott prov och tävling har av Svenska Kennelklubbens prov och tävlingskommitté (SKK/PtK) fått en generell rekommendation om att inrätta en obligatorisk kryssruta som måste fyllas i av den som

Nytt Bankgiro samt swish.

Observera att klubben nu har nytt bankgironummer.
Vi har även swish. Ett konto för kök och ett konto för annan betalning. Anslag finns på klubben om vilka nummer som gäller!

Lydnadsträning/träningstävlingar

Nytt finns utlagt under tävlingar, träningstävlingar

Vattenproblem/Fixat!

För närvarande har vi inget vatten på klubben. Det går alltså inte att ta vatten eller använda toaletten. Hoppas det kommer att åtgärdas inom kort!

Arbetsdag 30 september

Kom och hjälp till att snygga till på vår klubb. Tag chansen och träffa klubbkompisar och ha en trevlig dag där vi förenar nytta och nöje!

Regelböcker för bruks, lydnad och rally finns till försäljning.

Kostnad 65 kr för bruksreglerna och 55 kr för lydnad- resp rallyreglerna.
Är du intresserad av att köpa regelböcker kontakta någon i styrelsen.

Träningsledarbevis

Träningsledarbevisen finns att hämta

Träningstävlingar mm från lydnadsgruppen

Finns nu en ny flik under Tävlingar där vi kommer att lägga ut träningstävlingar och andra aktiviteter.
Håll gärna koll!

Öppen träning 27 juli

På torsdag 27 juli har vi som vanligt öppen träning med skott. Efteråt grillar vi och man kan köpa hamburgare och korv. Välkomna!