Välkommen till Lerums Brukshundklubb

Vi planerar en föreläsning om hundmöten tidagen 20 mars, boka datumet i era kalendrar.

Föreläsare Monica Henriksson

Mer information om föreläsningen, anmälan och kostnad kommer inom kort!

_______________________________________________________

Välkomna på informationsmöte på tisdag 27 februari 18:30 i klubbstugan!

för er som är intresserade av att hjälpa till att planera ett träningsläger på klubben vecka 19

Nu ligger vårens kurser ute här

Tack alla som kom på vårt årsmöte!

Vi var 29 st vilket var väldigt trevligt. Ser fram emot ett nytt spännande år!

Är du under 25 år?

Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.

Du registrerar ditt medlemskap här:

https://hundar.skk.se/ Medlemsguiden/

Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

____________________________________________________________________________________

Träna rallylydnad!?!

Är du intresserad av att träna rally tillsammans med andra?
Eftersom många har efterfrågat en träningsgrupp på kvällstid,  så startar vi på tisdag, den 17 oktober.
Vi ses på klubben kl 18.30 och hoppas många vill vara med.

Det blir ingen instruktör utan alla som deltar hjälps åt, tar fram skyltar och tränar och fikar ihop.
Vi kommer att vara med så ofta som möjligt men tanken är att, om intresse finns, få igång en rallygrupp där alla oavsett rallybakgrund och vare sig du tävlat eller inte, kan trivas tillsammans och hjälpas åt med träningen.
Vill du vara med så kom gärna nästa tisdag och tisdagarna framöver, om och när du kan.
Välkommen hälsar
Agneta och Anita

_________________________________________________

Glöm inte läsa under nyhetertill höger på sidan!

All hjälp tas tacksamt emot ex behöver vi hjälp i köket, funktionärer till tävlingar, någon kanske kan tänka sig att baka så vi har lite fika och sälja i vårt kafe.

Datum för tävlingar hittar ni här

Intresse kan anmälas till Helene Christiansen sekreterare@lerumsbk.se

____________________________________________________________________

Vi har gjort en ny mall för tävlingsekipage, att fylla i och hänga upp på tavlan i klubbstugan